gravatar

trip to YOUTH '09, PWTC, KL

[11.47am]

jika ditanya pada rembulan..kan dijawab,tanya lah pada matahari..
jika ditanya pada matahari..kan dijawab,tanya lah pada awan..
jika ditanya pada awan..kan dijawab,tanya lah pada hujan..
jika ditanya pada hujan..kan dijawab,tanya lah pada rembulan..
adoiyai..

rembulan,matahari,hujan mahupun awan..semua tahu kami melalui hari-hari bersama yang baik..dorang je tak nak jawab..tak pelah,aku jawab sendiri..=P

Tarikh:10Januari2009
Masa:8am - 9.15pm
Tempat:PWTC,KL..in-d-UMP-bus..Termerloh n Genting Sempah,Pahang..


mem,solah,anis,aada n zakuan..kawan-kawan yang best [PWTC,KL]


mem sedang cuba beranikan diri pegang si ular..hehehe [PWTC,KL]


sebahagian dari sejuta gamba yang ditampal [Youth Designer Festival,PWTC,KL]


mem-d-driver,anis-aada-d-co-drivers..hihi..
tgh try krusi urut incik driver..best sey krusi die..


hihi..mem cakap ape tah..aada ngamuk..warghhh!!..hihi..[Genting Sempah,Pahang]


wif bas UMP paling cun..ngee..mntak tlg pkcik driver amekkan gamba ktorg..dak laki sume tgk yeh,ish korang neyh..malu malu..otw back to UMP [Genting Sempah,Pahang]

di karnival YOUTH'09,PWTC,KL..banyak aktiviti yang kitorang boleh buat..ada beberapa bahagian yang ktorang sempat lawat..Career Attack,Youth Designer Festival,Graffiti,Battle of the Band,Basketball Challenge,Community Gathering Area and Indie Shopping Festival..bahagian Caged Futsal,ktorang tak sempat lawat..masa tak mengizinkan..and lagipun,bagi hard fan indie,korang akan rasa karnival YOUTH'09 tu sangat beri manfaat pada korang..

sesak,sangat ramai orang..kebanyakannya remaja la kan for sure..aku paling suka bahagian Battle of the Band and Graffiti..suka tengok karya-karya baru..but,have to say sorry sebab ktorang tak sempat tangkap gambar untuk dikongsi bersama..kalau ada sesape yang sudi berkongsi gamba yang korang tangkap kat sana,kami alu-alu kan..

tempat perhentian:RNR Temerloh n RNR Genting Sempah,Pahang..ktorang sampai UMP tepat pukul 9.15pm..

p/s:buat noya-sdey gak noya tak dapat bersama..but we know noya got another event..so,tak dapat lah kami paksa..sorry yeh noya..hope next time kita dapat join any trip together..=)

[12.51pm]sekian~

gravatar

ak sgt suke gmbr yg ak ttp mulut mem tuu...cm balance..
hahahaaa

gravatar

senget~
sebenarnye mem nak kate:" tgk tu zack..marah2 aada, sayang jugak die kat kamu tu...."
hihihi...
=)

gravatar

haaaaaaaaaaa???????????