gravatar

speechless

assalamualaikum...

huhu...sedey nye hati...tadi mem baca blog buck...my ex-bf...mungkin ada yang kenal...die dah ada gf baru...and yang paling sedih, gf die tue mem kenal...ntah la...bukan xley terima kenyataan, tapi kenapa mesti someone yang mem kenal?...

apa yang sedih, bile dah putus, terus xley nak kawan...xley ke terime hakikat yang kitowang dah x ley bersama...tapi kitowang ley stay as a friend what...buck nie dulu kerap dtg umah...makan2 kat umah...kire kitowang dating pun kat umah je...senang...depan mak bapak...xyah diowang susah hati kitowang kuar gi mane...

tapi lepas dah putus, buck dtg hantar CD gambar graduation day kak kiah...umi jemput masuk...tapi sampai ke sudah xmasuk...dia sanggup tunggu mem kat luar...bukannya die xbiase dengan family mem...sampai hati buat macam tue...die putus dengan mem...bukan putus dengan family mem...=(...

xpe lah...
kalau ini yang dia nak..mem doakan die bahagia dengan pilihan hati die...

gravatar

Searching for the Ultimate Dating Website? Create an account to find your perfect date.